Inte som förlagan

image

Jag har lärt mig att i sociala media bjuds det på alldels för många perfekta ytor av olika de slag. Nu tror jag nog aldrig att min blogg kommer bli känd som skriven av någon som vill visa upp en perfekt yta, (men känd för annat får den gärna bli) men bäst att ta det säkra före det osäkra och låta första bakinlägget bli ett exempel på inte-så-himmla-fint-och-duktigt.

Jag vet inte riktigt vad som hände, men mina jitterbuggar ser då inte ut som Roy Fares. Tunnt lager av maräng ovanpå mördegen stod det. Tunnt blev det kanske inte, men av bilden i boken att dömma så var det nog ändå nästan i underkant med tanke på hur mycket maräng det är i hans versioner. Men han fick sina fina, runda, snyggt rullade – jag fick en mördegs- och marängmosch. Men goda blev de, så både Roy och jag själv står fortfarande högt i kurs  här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s