lätt dyslexi i fingrarna

Herre min je så mycket skrivfel det är i bloggen! Är det utslag av min faktiska ordblindhet eller har jag fått grav dyslexi i fingrarna som inte märker att det blir fel på tangenterna? Får gå igenom gamla inlägg och rätta, så mycket lärare finns det kvar i mig ändå (jojo, en halv lärarutbildning i bagaget innan det blev kommunikation istället). Här var det mest slarvfel, sluntit på tangenterna. Men mellan varven finns det ord jag alltid skriver fel på ett tangentbord. På studietiden var det studenter. Det blev alltid studnet. Just nu är det precis, det blir väldigt lätt preics. Tur man i jobbsamanhang har stavningskontroll i programmen. Här i bloggen blir det väl bara till att skärpa sig antar jag. Rätta och gör om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s