All night long

Plötsligt händer det. Bara sådär. Märkte det knappt eftersom jag sov. Märkte inte att oxå sonen sov. Hela natten lång, själv, i sin säng, i sitt rum. Så i natt behövde jag inte lämna min säng med kudde och täcke i släptåg och dra in i sonens rum för att sova med honom. Och tänk, i natt är det makens natt med sonen (här delar vi rakt av på allt, varannan natt med sonen, varannan natt i egna sängen med katten) så jag får sova i min egen säng i natt igen! Värsta lyxen. Maken har upplevt det här någon gång förut, men inte jag. Så små enkla saker en a/a-mamma lär sig uppskatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s