Hur många offentliga kontakter kring ett barn kan man ha på ett halvår?

Hur många som helst är svaret på den frågan!Besök på neuropediatriken, bedömning på HAB, besök hos barnläkaren, avstämning på HAB, besök på hematolgen för dåliga järnvärde, hörseltest,  treårskontroll, provtagning för järnet, förbesök på dagvården inför mr-röntgen, telefonkontakt inför mr-röntgen, nytt järnprov, genomföra mr-röntgen, ny provtagning för järn, nytt besök på hematologen för uppföljning av proverna, besök hos HAB, en bedömning eller två inför utredning, höftröntgen, ett till hörseltest, ortopist, ögonläkare, ringa arbetsterapeut, ringa logoped, ringa specialpedagog, maila annan specialpedagog . Till det lägger vi också in tre gudstjänster på förskolan, förärldramöte, avstämningsmöten med förskolan varannan vecka, ringa neuropediatriken för att få ett intyg till vårdnadsbidragsansökan, två nätverksmöten med förskola och HAB, ny telefontid med neuropediatriken, skriva vårdbidragsansökan, göra en återapport till födelselandet, ringa och kolla varför inget hänt med åtgärderna hos HAB och ett Luciatåg. Tro sjutton elefanten inte alltid kan balansera så bra på sin tråd.

2 tankar om “Hur många offentliga kontakter kring ett barn kan man ha på ett halvår?

  1. Det är ett tufft schema ni har. Jag vet inte hur man får ihop allt det här, och så varsitt jobb på det. Men man får ihop det. På nåt sätt. Tror att det var en väldigt bra idé att du ringde mamma. Fortsätt att göra det. Kram

    Gilla

    • Ja, på något sätt går det. Förstående chef, inte tänka på hur mycket det är, inte känna efter så ofta. Typ. På fredag åker jag och G hem till mamma och pappa. Då får maken vila här hemma och jag får komma hem till älskade ön några dagar. Och G får träffa mormor och morfar. Win-win kallas det.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s