Antklimax

Så trodde vi att det var dags för en ny förstagångshändelse i småbarnsfamiljelivet. Sonen hade lite feber i helgen och i går var han alldeles nöjd med att hänga med oss i soffan eller på sängen och i största allmänhet bara vara . Det händer inte oss om inte feber är involverad, det verkar vara det enda som saktar ner hans tempo något. Så vi var berädda på att för första gången vabba. Hade bestämt vem skulle ta första dagen och hur vi gör med andra. I morse infann sig ett visst antiklimax när febern var borta och det ändå blev förskola. Jag antar att jag så småningom kommer att se tillbaka på den här dagen med någon form av avund och tänka något i stil med ”du hade inte ens vett att uppskatta att du slapp avboka en massa möten och att allt var som vanligt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s