En trasmatta blev en remiss

Tänk att en trasmatta i ett påslakan blev en remiss som idag blev ett kedjetäcke! Så nu får vi se hur det gå, om vi får någon bättre sömn eller om vi får leta vidare efter nätter utan att vakna 4-5 gånger. Stort blev det och tungt är det. 8 kg, inget man bara slänger över benen. Men skönt tyckte jag i alla fall när vi provade det. Sonen däremot kunde såklart inte alls fatta varför vi skulle ligga där på en säng i ett kalt rum på hjälpmedelscentralen och låtsas sova när det fanns hur mycket som helst att utrorska. Så vi får väl se här hur han reagerar de närmaste nätterna, för nu är det invänjning. Några timmar per natt i början och sedan öka på. Så nu hoppas man lite såklart, att det här ska vara grejen för sömnen. Men just nu är jag för trött och desillusionerad för att våga tro riktigt på det. Vi får väl se.

Trasmatta undrar du? Jo, vi fick tipset tidigare när typ ”alla” tipsade om tyntdtäcke men ingen skrev en remiss, om att ta en trasmatta och lägga i ett påslakan för det ger oxå tyngd. Sedan följer det inte kroppen lika bra och fungerar bland annat därmed sämre, men det var ju värt att prova. Och tack vare det lilla testet som vi ändå tyckte gjorde sömnen lite bättre (eller om det önsketänkande) fick vi vår remiss. Så man kan ju i alla fall inte anklaga mig för att inte testa allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s