Borde ha fixat lite

Gah! Jag tror tamme sjutton jag börjar utveckla telefonfobi. Prokrastreringsångest lider jag redan av så det är ju inte som att jag behöver fler  hinder för att få saker och ting gjorda. Som att ringa sinnesstimulanscentret och boka nya tider för sonen. Fixa med sjukresekortet. Ringa och ligga på om utredning. Beställa flygbiljetter. Ringa Fk. Blä. Snart är hemma att-göra-listan längre än den på jobbet. Små tajta telefontider som mitt överoptimistiska tidsuppfattningssinne inte kan klämma sig ner i. Undra om jag kan banta bort tidsoptimisten i mig? Några tips på dieter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s