Ett brev med posten

Idag kom det, brevet med kallelse till utredning av sonen. Ja, kallelse, information och schema. Jösses, känns som vi under två veckor inte kommer göra något annat än att springa på Astrid Lindgren för möten med psykolog, logoped, arbetsterapeut mfl. Men det är bra, vi har väntat på det här. Några veckors intensivt utvärderande, undersökande, funderande – och sedan kommer en diagnos. Eller nått. Vi får se. Det kommer gå upp, ner, framåt och bakåt och det sista det kommer att göra är att lämna en oberörd. Men vi har väntat på det här. Att se om vi kan få lite mer svar, fler ledtrådar, mer vägledning för hur vi ska ta vår underbara unge framåt i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s