Resultatet blir en krock

Imorgon är det nätverksmöte på förskolan. Vi föräldrar, fsk, specialpedagogen från kommun och habiliteringen. En sådan där dag då jag bara vill få säga att inget är som jag önskar men istället ska vara glad för alla framsteg han gör. En dag där jag borde fokusera på allt positivt men där det blir så smärtsamt uppenbart att det mesta avviker och inte är normalt.Att jag önskade och hoppades på något annat för två årsedan. Att nätverksmöten på fsk inte ens fans i min begreppsvärld då. Men min älskade lilla unge. Det bästa i mitt liv. Krocken är total och skuldkänslor visar sitt ovälkomna tryne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s