Beröringen fortsatte

Som att någon förstod att det som hände i går var precis vad jag behövde, men att det inte var tillräckligt så fortsatte berörande människor att komma min väg. Idag en ny kvinna och en ny behandling. En ansiktsbehandling som utökades med en övning i att andas och att släppa taget. Hade visst väldigt svårt att bara ge efter och inte styra. Haha, vadå spot on?! Kände mig återigen så hel. Samlad och avslappnad. Båda två sa hur de kände att min kropp bar på en massa sorg, och att jag måste släppa ut den, min kropp klarar inte av att den inom sig. Utan att de vet ett smack om mig. Då grät jag och lite sorg flöt med tårarna ut och gav plats för avslappning. 

Så jag åkte hem med en ny syn på min egen tid, vad jag behöver. Det blir ingen tv den här veckan, det blir avslappning. Det blev en löprunda innan middag, tung och inte så snabb, men en stund där jag bara kan släppa. Och efteråt må bra. Små steg mot en mer tillfreds mamma. 

Det trodde jag nog faktiskt inte skulle hända när jag satt där på bussen i fredags, att jag skulle möta inte bara en, utan två personer som verkligen såg mig och hur det skulle påverka mig. Livet är allt bra förunderligt. 

Som grädde på moset kom make och son och hämtade mig. I strålande solsken gick vi en promenad vid vattnet, kastade stenar i sjön och skrattade. Med sonens lilla hand i min, som genom sitt fasta grepp och närvaro berättade för mig att jag hade varit saknad. 

En tanke på “Beröringen fortsatte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s