Luften gick ur

Kanske är det någon som undrar var jag tagit vägen? Om inte är det iof inte jätteförvånade med tanke på att ni är en tapper liten skara som följer mig. Med betoning på liten. Och de flesta av er ser mig på andra sätt, i andra medier. Men ja, hur som, jag ramlade inte av jordens yta. Men kanske ner i ett hål. Eller luften gick ur min heliumballong som förvrängda saker och ting ett lite tag. I det här fallet tron att vår ansökan om avlastning skulle gå igenom. Men se det gjorde den inte och luften pös ur ballongen av hopp. Eller snarare exploderade i ansiktet på mig. Såpass att jag frustrationssprang 5 km på en tid jag normalt springer jag tränat massor. Det hade jag inte, snarare tvärt om – ingen träning på evigheter. Men det hjälpte inte, luften var borta. Och voila – ytterligare en sak som vi behövde lägga tid.och energi på – en överklagan.  Så nu sitter jag här på kvällarna och försöket skapa briljanta formuleringar om vårt liv så man ska förstå att det här att vi ser ut att klara oss – det är bara en fasad.

Men jag är tillbaka. 

5 tankar om “Luften gick ur

 1. Har saknat dig! Men vet precis hur det känns när luften går ur och man faller ner i ett svart hål. Så tar man sig upp och gör om allting och går vidare, man ger sig aldrig! Kram

  Gilla

 2. Kul att du är tillbaka. Uppskattar dina inlägg och tankar. Samtidigt blir jag lite förbannad å er sons och era vägnar. Man har sådan tro att ‘systemet’ ska fungera. Lycka till med överklagan – av det du beskrivit torde det vara självklart med avlastning.

  Gilla

 3. Välkommen tillbaka. Själva har vi tröttnat på landstingets köer och köper nu hjälpmedel för egna pengar. Hoppas ni får igenom överklagan!

  Gilla

  • Jag förstår er men det är ju skit att man kommer till det. För oss vet jag inte ens om det går att privat köpa tjänsten vi önskar – att han vistas hemifrån någon gång ibland.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s