Sommarljud

Ligger här på sängen, balkongdörren öppen och svalkande vandrar drar igen lägenheten. Tack gode gud för genomgående planlösning med.möjlighet till korsdrag! Utanför hörs svalorna som virvlar förbi i sina saltomotaler, sommarlovslediga barn jagar varandra i sen men ljusa sommarkvällen. Bildörrar slår och en förbannad motorcyklist börnar järnet utanför på gatan. Slammret från grannens kök, hundar som skäller,  sorlet från den större billeder en bit bort. Över allt svävar tonerna från någon arabisk musik. Det är äntligen sommar i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s