Blöt kväll?

Klockan är strax efter 23 h – det är 25 grader varmt ute. Ja, jag och sonen är på Mallis med M&P samt min syster med sina två killar. (Maken anländer på lördag). Sitter här på uteplatsen helt själv slappar, dricker ett glas vin, funderar på ett ”skinny dip” i poolen, lyssnar på sikador och hundar och tycker livet är helt ok. För det är det oxå mellan överklagande hos LSS, dagishämtningar och e-post på jobbet. Ibland bara helt vanligt och alldeles underbart!

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s