Varma vindar

Semester. Varmt. Klibbigt. Långa dagar vid poolen, förskjutna mattider. Varma rum på nätterna, fast på morgonen fryser man nästan under det tunna lakanet. Kusiner, moster, mormor & morfar. Sena kvällar, men å andra sidan sova till sju(!!!).

Vi lyckades komma överens med mina föräldrar och syster om att åka på semester ihop i år. Första ”riktiga” semestern sedan sonen kom. En förutsättning med fler vuxna om vi skulle få någon form av ledighet med G. Som tur var sa de gladeligen ja. Då bokade pappa hus på Mallis och i 12 dagar kamperar vi ihop. 3 ungar. 5 vuxna. 2 hyrbilar. 1 dockvagn. 1 racercykel.

Och vi har det bra. Lata dagar, lite utflykter. Massor av bad – så pass att sonen verkar ha tröttnat. Varmt så ända in i bängen, men jag ska inte klaga med tanke på vädret hemma i Stockholm. Så vi har det bra och njuter de kommande dagarna så mycket vi bara kan innan kylan och vardagen tar kommando igen.

image

image

image

image

image

image

image

En tanke på “Varma vindar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s