Let’s fly away…

Jag och sonen har packat ihop oss, en väska av våra saker och en väska med 8 kg kedjetäcke och dragit till London! Flygresor med sonen är alltid en utmaning men denna gång – woho! Vi gick till lilla lekrummet efter incheckning, sedan drog han runt på sin lilla väska och var skitnöjd med det, gick ombord på flyget och vi lyfte utan problem.  han satt och pilla med den tomma pringelsburken i 15 min (!) nöjt hummande. Jag kunde till och med äta en macka och ha mitt bord nere med en dricka på! Och så somna i min famn och sov 50 min. Det gäller att se framstegen i livet och jösses det var ett ordentligt ett. Nu ska vi njuta av bus och lek med kusinerna i flera dagar!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s