Osynlighet

Fick förskolans föräldrarbrev idagens de berättar vad de gjort på förskolan. Minstingarna som gjort experiment med ”kissande flaskan” och de stora hade åkt buss till biblioteket och lånat bok. De nämns vid namn, men sonen finns aldrig med. (sällan i alla fall) och jag vet att de försöker inkludera honom och att de gör massa saker för just honom på egen hand, men ändå smärtar det han aldrig syns i de här sammanhangen. Osynligheten som sticker ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s