Lövfyllda trottoarer

Det är hög och klar luft mot klarblå himmel. Det är gråa fuktiga dagar. Det är färgsprakande träd. Blek sol på eftermiddagen. Det är kala träd och lövfyllda trottoarer. Tända ljus under mörka långa kvällar. Ett barn som inte anpassat sig till vintertid. Mysa under filt, ta fram tjocka sticktröjan. Det är tankar på jul. Det är maffig päronpaj. En pumpa med höstljung. Det är tända ljus för de som inte är kvar hos oss. Det är lager på lager men ändå stelfrusna fingrar. Det är en underbar höst.

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s