Nystart

En gång i tiden bloggade jag ibland. Jag hade oxå något som kallades fritid. Jag tränade. Läste. Färglade i min Seacret Garden. Pratade med min make. Fixade med bilder på datorn. Sedan fick jag ett chefsjobb och allt det där blev ett minne blott. Nu är det några veckors ledigt och dags att göra några förändringar.  Sätta upp lite regler för kvällsjobb. Ska nya rutiner. Träna. Skaffa en fritid. Umgås med vänner. Ha ork för min familj. Ork att fightas med kommun, hab mm för min son.  Men mest av allt – skapa tid och ork för mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s