Bitterljuvt

Idag har jag och jämnåriga kusinen gjort sånt som barn här i London älskar. Få gå på build-a-bear och välja precis vad de vill. (butik där man plockar ett tomt ”nalleskin”, fyller det, ger det ett ljud och ett hjärta och köper kläder till den) han var så uppspelt. Och bara han och moster. Äta på McDonald’s (vad annars när en 4,5 åring får välja?). Så härligt att se och uppleva hans uppspeldhet, han ständiga pladdrar om bussen vi åkte, om godiset han fick, om jag verkligen visste var butiken låg. Att vi hux flux var tvungna gå på toa. Valet av nalle. Förklaringen om att både pojkar och flickor kan ha regnsbågsmetallicskor med strass. Alldels underbart för både honom och mig. Tills tanken slår mig att det här borde jag oxå få uppleva med mitt eget barn. Men så är det inte. Och frågan om det någonsin blir så bränner ett litet hål i mitt hjärta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s