Åtta kg snuttefilt

I ett år lite drygt har vi haft kedjetäcke till sonen. Det underbara täcket som gjorde att vi slapp vara uppe minst en timme varje natt. Som gjorde att sonen kunde ligga bredvid en istället för på en. Som gav oss lite mer sömn. Likt en åtta kilo tung snuttefilt har jag släpat det med mig till Gotland,  London och Mallis. Offrar ett incheckat bagage per resa. Så jag funderar på om jag är lite galen som ikväll – helt frivilligt – har bäddat med vanligt täcke. Vill se om det fortfarande egentligen behövs. Kanske få tillbaka lite frihet, lite bagageutrymme till nästa resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s