Borta bra, hemma bäst

Det är några småhektiska veckor jag tittar tillbaka på. Först en vecka hos syrran i London. Underbara dagar med systerhäng och en hel del egentid. Syrrans au pair jobbade på sonens fsk innan hon drog till London. En av de få personen som jag är helt trygg med att lämna över honom till under sådana förutsättningar. När det bara är han och jag på.äventyr blir han mer bunden tillig och i en miljö som visserligen är bekant för det märks, men svårt att veta hur trygg han eg känner sig. Men hon tar gladeligen hand om honom och de trivs ihop vilket öppnar dörrar för mig. Så det blev både shopping, matmarknad, strosa i stan och gå till terapeuten.

Så vi kom, vi härjade, skrattade, pratade, lekte, busade, bakade, fixade, leklandade, promenerade, gick på museum (jag, au pair och son på science museum!!!!), hade det allmänt bra i ett kylslaget London och åkte hem.

Väl hemma hann jag knappt sova i min egna säng fören det var dags att packa igen och åka till Göteborg. Först jobb två dagar, sedan bara en massa tid för mig själv i två dygn. Helt underbart. Mer shoppa, promenera, äta skaldjur på hotellrummet, ett glas vin i solen på fredag em, läsa tidningar, somna framför tv, skönhetspyssla på rummet och knappt prata.

Men det bäst sparade jag visst till sist. Att komma hem, mötas av sonen som glatt utbrister ”mamma” och sedan inte vill lämna mig utan välde mig till att fixa mellis, mig till att läsa bok, mig till att bygg osv. (ovanligt eftersom pappa var hemma och pappigheten hållit i sig lääääänge nu). Där och då fanns det ingen annan stans jag vill vara än hemma.

 

 

 

 

 

 

 

 

En tanke på “Borta bra, hemma bäst

  1. Så härligt att läsa de du skriver!
    Bra att du fått lite tid för dig själv och ett stort plus till dig som tar dig an den tiden till fullo genom att bara vara med dig själv utan måsten!!
    Kul också att du kunde slappna av i London på de sättet du beskriver, förstår att de känns skönt!
    Jag hoppas vi ses i sommar, för jag längtar efter er!! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s