Lagra värme och energi

Långhelgen är över men värmen ligger kvar. Galet så här i början på maj. Väntar nu bara in bakslaget eftersom jag inte tillhör dem som tror att sommaren kommer till Sverige redan den 3 maj och sedan stannar till slutet av augusti. Men jag njuter under tiden.

Njuter oxå av en son på medicin. I alla fall på dagarna. Han har nu en långtidsverkande tablett så från morgonen vid sjutiden fram till omkring fyra på em har vi nu en lite lugnare sonen. Till viss del, under delar va tiden. Inte som att det är natt och dag, men helt klart skillnad. Lite lugnare, kan sitta still en stund med en på morgonen och läsa en bok eller lyssna på musik. Inte så på andra barn, fortfarande gränslös och vill helst gå fram och pussa på del men kan sluta når man säger till. Knuffar den inte lika mycket. Håller handen under promenad. Små saker som gör livet lite enklare. Så pass att fyra timmars besök hos min arbetskamrat och hennes barn var riktigt trevligt. Visserligen hjälpte hennes barn som var lite äldre till fin med.sonen,.men ändå. Helt underbart. Så jag lagrar energi från sådana dagar när jag näst kan känna mig som en vanlig mamma. För även här kan det bli snabbt omslag, och ett bakslag komma, så det gäller det att ha lite föräldrarglädje på lager, precis som värmen som dröjer sig kvar i ansiktet efter en solig dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s