Minisnarkaren

Ligger här i mörkret, endast upplyst av mobilskärmens sken, och lyssnar på min minisnarkare bredvid mig. Hans varma små händer mot min rygg. Hans små armar som ibland famlar efter mig och nöjt virar dem kring min hals. Förbannar mc-förarna som verkar ja en förkärlek för extra gas utanför på garantan. Jag borde sova, men kommet inte till ro. Så jag fortsätter lyssna på djupa, avslappnade andetag.
Godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s