Pizza!

Swish, swish så försvinner dagarna. Halva maj avverkad – tyckte precis vi var mitt i vintern. Om 2,5 vecka sätter vi oss på planet till Mallis för första utlandssemester som lilla familjen. Längtan börjar smyga sig på, förväntningar börjar byggas. Inventerar sommarkläder. Badkläder. Solskyddsfaktor. Funderar på praktiska frågor kring resan och sonen. Klarar på hur vi ska lösa middagarna med matpetig son. Men det går ju alltid att göra en stor satts köttfärssås så klarar han sig. Och vi kan ju alltid låta honom äta pizza, för det har faktiskt varit det första mat han efterfrågat. I lördags var vi vid lunchtid, försenad visserligen, i ett köpcentrum.  Frågar om han är hungrig, ska vi äta mat säger jag. Och får utan tvekan till svar ”pizza!” och upprepning igen. Så klart han fick pizza – vi måste ju fira att han så tydligt talade om vad han ville ha! Så vi ska nog klara semesterresan oxå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s