Solsken och pizza

image

Ja, jag gillar pizza. Frågor på det? 😉

Det må skära i hjärtat och tårar rinna, men jag orkar inte gå runt och bara se problemen. Så när pappa är på konferens tog vi med oss middagen i form av pizza med oss till parken och åt middag i solen. Tror till och med att jag hörde ett litet ”mysi” från sonen.näe vi satt där. Och så gick vi förbi en klättergej där en sexåriga pojke och hans lillasyster lekte och de ryggade inte för hans trubbiga kommunikation utan lillasystern (kanske 3 år) visade honom hur han skulle klättra och att på toppen och storebror frågade bara om sonen inte kunde klättra själv och accepterade mitt svar ”nej, han är nämligen ännu som en lite kille” på den obligatoriska varförfrågan.
Så i eftermiddag värmde solen hela vägen in den sargade själen.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s