Den blomstertid nu kommer

De sjöng Idas sommarvisa och om glass, glass, glass i stora lass, lass, lass och var precis så där söta som förskolebarn är på sommarvslutningen. Och sonen satt där så fint med de andra nästan hela tiden. Och sjöng med i sångerna efter sin förmåga. Vi visste, och pedagogen visste att han sjöng med. Speciellt om glass. 🙂 Bara precis på slutet skulle han fram till flygen och känna på vibrationerna. Och fick hjälp av pedagogen med det. Och jag var alldeles varm och lite tårögd över vad han klarade och hur personalen stöttade och guidade honom och lät ”känna på flygeln” vara helt naturligt och inget som stoppades. Han var inkluderad, och det är så otroligt värdefullt för oss.

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s