Samma lika

Det rullar på, den ovanliga vardagen. Just nu är det dagishämtningar varvat med inredningstankar och snart semester. Efter sommaren blir det flytt till hus. Underbart och skrämmande. Ny förskola för sonen – eller kan han få gå kvar? Nya kommunen säger ok till att betala allt, men nuvarande förskola börjar då se problem. Det som lät tvärt om när vi sa att vi ska flytta för några veckor sedan. Varför blir jag inte förvånad. 

Har klarat mig ganska fint i stunden ett tag, men så händer något som gör att jag brutalt påminns om verkligheten. En oskyldig video på jämnåriga kusinen som sjunger om hur mat är bra för kroppen och hjärnan, med rörelser och allt. Själv sitter jag och undrar om sonen någonsin kommer säga en treordsmening ens. Och tårarna bränner, pockar på. Som vanligt i vår vardag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s