Lite lättare igen

Packadw väskorna på nytt och åkte till mina föräldrar med G. Vi har soligt och varmr. Stor trädgård att leka i.Älskade nonno och offa på plats. Haft lekträffar både i går och idag och i morgon kväll kommer syrran med kusinerna. Så även om det är slitigt att vara enda föräldern på plats så ät set härligt att vara här. Mer semeaterkänsla. Lite lättare igen. Att jag gav mig ut på långt över en timmes cykeltur med sonen i barnsadel och kommer ha så djävla ont i kroppen – ja det är ju bara ren idioti och skyl dig själv på. 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s