Plötsligt händer det

Som i reklamen – plötsligt händer det. (var dock tvungen att tänka till för att komma på vilken reklam det var dock). Nej sonen hade inte en problemfri natt, så bra var det inte, men jag tog mig iväg till ett träningspass. Eller träning och träning – ett mycket stillsamt yogapass. Man blev lite varm men inte mer. Men som jag fick stetcha via delar av kroppen. Såååå skönt. Och slappna av. Och andas. Känns knapp som jag gjort något avdera på sistone, så det var både nyttigt och välbehövligt. Det var inte ens planerat utan körde förbi en skylt vid vägen i nya bostadsområdet, fick ett infall och bokade in mig efter att ha kollat in hemsidan.  Blev lite känslomässigt en stund oxå när lite spänningar släppte och tårar rann. Även om det är lite obekvämt bland folk så är det ändå skönt,  blir som en strech för själen oxå och det kan verkligen behöva just nu.  Ser redan fram emot nästa pass och tror att yogamattan som mest varit något sonen lekt med hittills åker fram istället för fredagsmys i morgon,  så mycket längtar jag redan efter det.  Det trodde jag inte,  men plötsligt händer det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s