Det funkar ju…?

Mna hörlurar. I flera veckor, om jag inte till och med kan börja räkna i månader, har det saknats en del på öronsnäckan. Den där som gör att de sitter kvar. Att de sitter bekvämt . Att man får ut bästa ljudet. Men jag hinner inte leta upp den tappade delen. Eller leta fram en ny. Så jag använder utan. För det fungerar ju. Fast inte så bra. Och frågan är om det är hållbart i längden.  Vad blir det för kvalité?  Och hur blir det när jag tappar den andra delen? 

Just nu är mitt liv som mina hörlurar. Idag har jag mötet som är att likställa med att börja leta fram dem saknande delen. Till skillnad från letandet  är jag nervös inför det möte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s