Illamående

Ja, vad gör man inte för sina barn? Jag hatar att åka karuseller och berg-och-dalbana ändå har jag gjort det i tre timmar idag, magen i uppror. Någon gång per år tar vi med honom till Grönan, och i år var han där med sin London-kusiner i augusti. Han älskade så klart att få åka med dem – och de gillade verkligen Grönans ”ingång via utgång” för barn som G 😉 (man köar inte med de andra utan går in via utgången. Utan det systemet hade vi aldrig kunnat gå på sådana ställen med honom) Men varför inte ta en gång till tänkte jag – för glädjen i den ungens ögon när vi åker är oslagbar. Han var så lycklig hela tiden. Och jag tror nu oxå att han har knäckt koden på ordet roligt, för det fick jag höra flera gånger om i bilen hem. Det är så lätt att tänka att jag måste göra nya saker med honom varje gång eller att jag inte ger honom tillräckligt med upplevelser. Men för honom var det nog lika stort att jag åkte och åkte med honom, spelade ingen roll att det var samma karuseller gång på gång. Vi delade det roliga om och om igen. Där och då var det lätt – trots illamående – att vara hans mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s