Medicinmys

Gårdagens besvikelse är lagd till handlingarn bland annat tack vare positiva kommentarer från sonens utvecklingssamtal på skolan (mer i annat inlägg). Men också det stöd jag får genom att skriva om mina känslor och det stöd jag får när jag visar dem här eller på fejan. Det värmer verkligen.

Men också genom de små stunderna i vardagen med G. Som idag, när vi har gott om tid på morgonen och hinner gå upp i sängen efter frukost och mysa lite. Nät man har en liten tornado till barn blir inte de lugna stunderna så många, men när de kommer är de alldeles, alldeles underbara. De kommer oftast på morgonen när frukosten är i magen och medicinen intagen. Det är som att ett lugn kommer när medicinen börjar verkar och då finns ro i kroppen att ligga ner en stund. Vi kryper upp i dubbelsängen, tar fram plattan med musikvideos och så krypaer han upp i ens famn. Det kramas och pussas, skrattas och vi tankar närhet av varandra. En extra energiladdning inför dagen och livet känns helt okej igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s