Åt rätt håll

För någon vecka sedan var maken på utvecklingssamtal i skolan. Sånt har tidigare givit mig magknip men dem här gången var det glädje. Det hade berättat att sonen gått från att klara tre minuters samling till att fixa hela vilket är 20-25 min!! Han har lärt sig klättra upp för klätterställning själv. Han äter bra trots att matsalen är ganska stökig. Han tröstat när andra är ledsna. Kan gå förbi gungorna och få ett ”men, inte gunga nu” utan att låsa sig. Han sprang Lillia Lidingöloppet på 1,7 km (sex år, sprang hela). Helt underbara nyheter då vi förut ofta fick höra mest negativa saker, sånt han inte klarade.

Så idag när jag mailade läraren om en läkartid nästa vecka och får ett svar som oxå innehåller infon om att sonen bygger vidare begreppet kompis och suttit och byggt lego med en av de andra barnen en god stund idag, då satt jag bara där och fålog med telefonen i handen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s