Träningsverken från helvetet

Så, med mitt nya jobb kom oxå löftet till mig själv – ta tag i träningen. För tvärs över gatan ligger ett gym. Med massa pass på lunchen. Och rabatt på kortet för att vi jobbar mitt emot. Och vi har omklädningsrum på kontoret med egna skåp så jag behöver inte ens släpa på träningssaker eller trängas i gymets dusch efter avslutat puss. Behöver träna av flera anledningar och pulshöjande motion är dessutom bra som stressförebryggare och koncentrationshöjare. Viktigt för mig så jag inte hamnar tillbaka i förra höstens länge.

Så jag har kört några spinningpass på lunchen. Funderar ok. Igår testade jag zone. 25 min styrketräning i intervaller. Dra åt helvete säger jag bara. Jag kan typ inte gå idag. Funderar på om voltarengel på benen gör att jag kanske kan sätta och resa mig utan att behöva använda armarna för att ge extra kraft. Måste planera morgonen noga så jag bara behöver gå i trappan en gång till för ner för en stund sedan var inte kul. 😂

Jag gillar inte att ha träningsvärk, men jag gillar tanken på att kunna säga att jag är en som tränar på lunchen, så jag får väl stå ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s