Väntrum

Väntrum är sällan en upplyftande tillvaro, oftast sitter man där av en eller annan, mer eller mindre, tråkig anledning. Vi tillbringar en hel del tid väntrum med sonen, så även idag. Ny läkare på barn och ungdomspsykiatrin så hela familjen behöver med. Att tillbringa tud i väntrum med sonen är en viss utmaning. Sitta still är som ni vet inte hans grej. Och i väntrummet finns tyo bara böcker. Jo, det fungerar ju jättebra för sonen. Not. Tur det finns hiss utanför dörren. Så nu åker make och son hiss. För självklart är läkaren sen. Vilket ger oss än mer tid i väntrumet. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s