Sorgkrympande åtgärder

Vaknade idag och kände mig bakis fasten jag inte var på fest i går, drack inte ens något. Utan gråt-bakis. Trött i själen. Gröt i huvudet. En lugn förmiddag, men alldeles för kort. När de kom hem igen son och make var det med buller och bång. G jag svårt med övergångar just nu, dvs när en sak slutar och en annan börjar,ävrn om det är en bra sak som tar vid. Det kastas grejer, det ska vältas stolar. Så där lagom lätt att vara lung och lågaffektiv. Men klarar på något sätt att lyfta mig ur det. Vi åker buss till farmors födelsedagsfika och stannar bara en timme, sedan kryper det i hans lilla kropp. Så jag lockar på nytt med buss istället för att åka bilen hem. Tack gode gud för att vi bor storstad med tät och bra kollektivtrafik. 😉

Sakta har sorgen krympt litr, vi gör hemgjord pizza till middag, får visserligen kämpa med att sonen inte ska moffa i sig allt på en gång så han kräks, men vi kunde sitta och äta tillsammans för en gångs skull. Det gäller att ta till de här sorgkrympande åtgärderna – kollektivtrafik och pizza.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s