Andas in kvällen…

… och andas ut dagen säger min yogalärare. Torsdagar är mitt andningshål, då går jag på yinyoga. Den lugna yogan, stretching och fokus inåt. När allt snurrar runt jobbet, sonen och livet i stort finner jag lugnet på yogamattan. Kombinationen av positionerna och att man stannar i dem i fem minuter gör att man kommer åt djupsittande stress och jösses så det brukar behövas. Det är inte ovanligt att mot slutet av positionerna när spänningarna släpper så kommer tårarna. Och det är faktiskt sååå skönt. En snabblösning av känslorna som byggs upp genom all oro, sorg, utmaningar och problem. Så där ligger jag och snörvlar och känner lugnet komma över mig. De tunga känslorna försvinner med min utandning och jag åker hem lite mer tillfreds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s