Besöken duggar tätt

I oktober och november duggar besök i skolan/sjukvård /habilitering/kortidsboende/tandläkaren tätt. Idag var det habiliteringen. De ska hjälpa oss med insatser kring G som inte är ren sjukvård eller avlastning. Där finns specialpedagog, logoped, sjukgymnast, kurator mm. Idag v var det årsplanering. Så börjar vi med ”hur är det med G nu”. Andra gånger har de här mötena gjort mig ledsen och låg, för det har bara blivit en lång lista av saker som inte fungerar och hela situationen har påmint mig hur annorlunda vi har det, alla de här mötena och samtalen man normalt inte har. Men idag kändes det inte så. Idag kändes det faktiskt som att det går framåt. Mycket är bättre idag än för ett år sedan. Det är klart att det finns hur mycket som helst att jobba med, men idag gjorde det inte något, utan jag kunde se framstegen och glädjas åt det. Det kändes oxå som ett framsteg för mig själv, att inte fastna i neggospiralen utan se att vi gör framsteg hela familjen och vara stolt över det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s