En natt på golvet

När jag och maken träffades loooooong time ago, bodde han i en 1,5. Där jag sedan flyttade in. Inte stort men det räckte för oss när vi ännu var nykära och man bara måste umgås hela tiden. Men vi hade lite ont om sängenutrymme, inte mer än 120 cm brett, och även om vi var nykära insåg vi att sömn behöver man trots himlastormande kärlek. Så vi köpte bra madrass och en av oss sov på golvet.

Nu var det längesedan, men jag är faktiskt tillbaka på golvet. Nu beroende på sonen. Hans nya dosering av nattmedicinen går åt trätt håll, så nu testar vi oxå att sova på golvet för att se om det tar oaa närmare målet – att sonen sover själv i sin säng. Ja, den som lever får se om det fungerar eller om jag om några år fortfarande ligger här på en madrass på golvet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s