Försiktigt framgång

Det gick hyfsat i natt för maken och sonen. Till klockan fem, då vaknade lilleman och trotts att makrn hoppade upp i sängen somnade han inte om. Så inte succé men inte katastrof. Länge sov G inte alls med mig, men nu har vi nästan omvänd situation där han verkar sova bättre med mig. Så jag ger inte upp utan kanske ska vi öka antal nätter med mig för att lära in nytt beteende. Så jag väljer att vara försiktigt optimistisk. Livet är åtminstone lite lättare då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s