Att vara i stunden en stund

I morse när G var ivägsänd med taxin och jag hade ägnat 18 min efter det till att stöka av huset mötte jag den frostbitna morgonen på väg till bussen. Så klar luft, underbart morgonljus nät solen steg upp. Rimfrost i gräset och runt omkring mig liksom ”regnade” löven från träden. De forstiga löven släppte sina fästen och föll, alldeles sakta rakt ner eftersom det också var vindstilla. Och jag stod där en stund och tog in dagen, känslan, upplevelsen. Inte ett enda kort, bara känslan som bevarade. Jag upplevde inte känslan genom att titta gemon en kamera, utan jag upplevde stunden där och då,så underbart härlig start på dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s