Flyg och hämta

Det är något speciellt med flygplatser. De fyller mig med förväntan. Att själv få resa, resa iväg till ett nytt (eller ett kärt ofta besökt) resmål. Eller att få åka hem efter en fin semeater, hem till det trygga och kända. Eller hämta någon som man länge saknat. Ikväll är jag på Arlanda för att hämta käraste systeryster. En hel helg bara hon och jag. Typ i alla fall. Men nästan två hela dygn innan hon ska åka hem. Spa, middag på stan, hänga hemma, lek med G. Det bästa på länge framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s