Orden kommer

” Han kommer prata, det är jag säker på”. Det är lärarens ord, läraren i Gs förskoleklass. Jag har burit runt på orden i några veckor nu, håller dem nära hjärtat och ler när jag hör dem spelas upp i huvudet. Som en spröd melodi med hoppets ton. För som jag hoppas det, önskar så hett att partet ska komma så jag kan få höra hans tankar, få veta mer hyr han upplever världen.

Läraren, med all sin erfarenhet och kunskap av barn som G, gav mig ett riktigt hopp. En känsla av att om han tror det, jobbar med G i skolan för det, ja då händer det nog. Insikten av att med den rätta hjälpen är mycket möjligt, och att vi har äntligen hamnat rätt gör att jag vågar tro. Och jag kan inte sluta le.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s