Med lugnet kom tröttheten

Så sover han plötsligt i sitt eget rum, själv i sängen utan att vi behöver sova där inne. Jag vågar inte ringa läkaren ännu för att få doseringen ändrad i systemet, vill ge det några dagar till, inte jinxa det med att ha för brottom, tro för mycket. Blivit lite vidskeplig av alla bakslag.

Men onkekligen känns livet lite lättare. Han sover, vi sover, vi har inte behövt kliva upp varje natt på sistone! Fatta vilken förändring. Han sover bra på sitt kortis och även om han inte rusar in i bilen när vi ska åka dit så han gråter inte längre eller är helt förtvivlad. Han har till och med ätit lite middag där. Vi har en tjej som kommer varannan lördag och leker med honom, tar med honom till lekland, Grönan och allmänt hänger med honom. Vi får lite tid, hinner fixa lite, vila en stund ibland.

Men med lugnet kom tröttheten. Helt slut. Sov 13 tummar mellan lördag och söndag. Trots det fanns inte ork till något i går. Lika slut idag. Så det har varit soffläge idag med. Kanske känner min kropp att faran mattats av, så den slappnar av. Så jag lyssnar på kroppen och sänker axlarna.

2 tankar om “Med lugnet kom tröttheten

 1. Vad härligt! Bra jobbat och vi håller alla tummar att det fortsätter! Här är vi nu föräldrar till ett barn med diagnos. Det känns ovant och mer stort än vi räknat med!
  Vi saknar er och hoppas att vi kan ses snart … kanske tar vi en tur till Stockholm …
  Kram till er alla❤️❤️❤️

  Gilla

  • Förstår att det känns ovant. Många föräldrar i de olika grupperna jag är med i som säger så när barnen går diagnos. Så var det för oss oxå. Men nu vet ni och kan lättare förstå beteenden och hur ni kan underlätta i vardagen. ❤️ saknar er oxå, ni är så välkomna hit när som helst, det vet ni.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s