Nedräkning har börjat

Det finns studenter när sonens funktionshinder underlättar lite. Tex när man inte hunnit göra klart adventskalender till den första december. Han har ingen uppfattning om datum eller vad adventskalendern är,så inget gråt och tandagnissel när den kom upp en dag sent. Men nu sitter den där. Ska bli spännande att se hur han reagerar när han förstår att man får plocka ner dem och de innehåller godis eller små leksaker. En viss utmaning har det varit att hitta små presenter, han leker ju inte riktigt på samma sätt som andra barn, men jag har ändå lyckats dra ihop lite. Nu är det bara att vänta och se hur reaktionen blir. Jag är i alla fall spänd. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s