De små förändringarna

Det sker små saker med Gs utveckling. Små för andra men stora för oss. Sömnen har jag ju skrivit en del om men fatta grejen – han sover själv i sin egen säng hela natten. Jag väcker honom på mornarna numera. På helgerna sover han till sju-halv åtta. Det är en sådan otroligt skillnad att jag kan inte fatta att det händer. Märker att jag börjar bli mer utvilad när man får sova bra, för i morse vaknade jag kvart i sex och kunde inte somna om. Var färdigsoven så jag gick upp, tog en kopp te, läste tidningen och njöt av tystnaden.

G har oxå börjat titta på nya saker på plattan. I går och idag tittade han på ny film med Babblarna, utan sång och musik och verkade verkligen tittade. Det är killen som annars är ganska repitativ och nog sett Teletubbiss favoritleksaker säkert 20 000 gånger under några år. För oss som kämpar med att hitta sysselsättning för G är det ett stort hopp som tänds. Medan andra kämpar för att få ungarna från skärmen kämpar vi med att få dit honom. Så jag tat tacksamt emot de små förändringarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s