Efter sjukt barn kommer sjuka föräldrar

Jaha, då har vi varit och besökt helvete på jorden igen. Det är när sonen först blir sjuk och sedan ganska snabbt repar sig men inte tillräckligt för att gå tillbaka till skolan men är rastlös, vill leka, men är mest grinig och kastar saker och slåss. Samtidigt som jag och maken däckar i flunsan. Sist detbhände var för två årsedan och maken fick någon variant på lunginflammation. Och farmor som försökte avlasta oss blev sjuk och fick oxå lunginflammation så den här gången har vi mer eller mindre härdat ut själva. Farmor var ute med G i två timmar i går, men hon fick knappt komma in.

Idag var han redo för skolan igen. Och då märker vi att vi har slut på adhd-medicinen. Gah!! Och den finns knappt på några apotek, så det var till att leta i alla apoteks-appar och hitta något som a – hade den, b – inte låg i Gustavsberg eller Handen. (vi bor nordväst om stan). Så avbeställa taxi, försöka få en själv att inte se ut som värsta influensaoffret, ringa skolan och meddela att vi kommer sent. Så efter mycket om och men är nu sonen på skolan och jag har feberfrossa i soffan. Och ber en stilla bön att vi inte missbedömt sonens tillfrisknande och att skolan inte ringer. För mer än ett besök till helvetet vartannat år orkar vi nog inte med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s