Mer normalt kaos igen

Vet knappt om jag vågar skriva de (för då händer någon ny djävulskap) men jag tror vi är friska nu. Och hyfsat tillbaka i vardagen. Bortsett från att jag är helt slut. Känner att det är svårare att hålla stressen stången och inte få tunnelseende för att det är så mycket på jobbet. Och det är så irriterande, för jag hade en sådan bra planering på jobbet – innan jag blev sjuk – och kände att det flöt på. Men när man blir sjuk rasar det bara ihop till en stor hög med saker att göra, i salig röra. Först är man sjuk och sedan blir man strafffad för det sa en kollega. Typ så. Var första gången sedan jag kraschade som vi var sjuka allihopa och jag var borta från jobbet mer än någon dag. Och med ett jobb där det händer mycket. Så nu är det till att lära mig att balansera i det, hantera det bra. Ibland tänker jag inte på att jag hamnade i utmattning, jag tänker inte på att jag är skörare nu, att jag inte kan köra på som förr. Jag glömmer oxå hur otroligt mycket jobb vi lägger ner på att få vardagen att fungera och att det tar av min energibalans. Men nu känns det alltså som vi går in något mer normalt kaos igen. G och jag tar vår vanliga kollektivtrafikrutt, äter bulle och njuter av att solen lyser. Och äntligen kan Y komma och passa G igen, efter alla sjukveckor så jag och maken kan få några timmar ihop. Då får man bara bestämma sig för att det ändå är ganska bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s