Ytterligheter

Min syster har en son som är lika gammal som vår G, skiljer bara dagar mellan dem på pappret. De har en närhet och ett band som är så speciellt och det värmer alltid att se dem ihop. Men nu äldre de blir desto påtagligare blir det hur annorlunda G är. Fick en filmsnutt från syrran på när kusinen spelar teater i skolan. Så duktig, kan alla sina repliker utantill (vilket var många så han hade huvudrollen) och såg så stor ut. Själv låg jag ikväll i sängen och förundrades över att G verkar göra allt fler associationer, eftersom jag kommenterade han kalla fötter, han upprepade kallt, var tyst en kort stund för att sedan säga ”kallt…snö”. Det som eg skulle göra mig stolt och glad gör mig nu bara….sorgsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s