Kärringlös påsk

I år firar vi påsken utan påskkärringar, för vi drog till London och kusinerna. Visserligen är våra påskar nästan alltid fria från det mesta av påskpynt och påsktraditioner, men några små utklädda påskkäringar hade varit kul att se. Påskägg ska de däremot få, men här är äggjakten på söndagen, aå vi hoppas på uppehållsväder i morgon. För ja, bilden på blå himmel, sol och blommande körsbärsträd är ints representativt för den här resan (även om det faktiskt är taget i dag).

Det jag oxå hoppas på i morgon är att sonen sover lite längre i morgonbitti, har mindre låsningar och att jag därmed inte behöver bli träffad av så mycket kastade saker eller behöver bli slagen lika mycket när frustrationen blir för stor. Lite mindre fixering vid läskflaskor (med innehåll, som ska bäras runt i hela huset) och att han kan tänka sig att vara mer än 3 meter bort från mig skulle oxå vara skönt eftersom maken inte kommer fören på måndag.

Men vi varvade ovanstående med en lyckad tripp med tåg, buss och t-bana till gigantiska shoppingcentret där vi handlade flera saker utan utbrott (in i fem butiker, handlade i tre så inga mängder men ändå). Till och med en vända in till Oxford street för att shoppa påskägg av finare variant till syrran. En superuppspelt liten kille på tåget hem, pussa, krama, säga roligt och affären massor av gånger. För att väl hemma igen inte släppa min sida och inte kunna bestämma sig för vilken sysselsättning som var bäst – den uppe eller den nere. Men det är som vanligt det, det svänger fort och hårt i vår ovanliga vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s